Loading...

Телешки суджук 150 г

лв.12.99

Създаден по специална рецепта!

С любов към детайла
100 % Телешко месо
100 % Автентичен вкус
30 + Дни сушен
4 гр. Сол
Бавно сушен по традиционна технология телешки суджук, произведен с премиум качество месо и с малко сол

Споделете с Вашите приятели:

  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


  Телешкото месо е с изключително мека текстура и балансирано съотношение на мазнини, което създава незабравима гастрономична наслада. Със съчетание на подправки и специална обработка, безспорен избор за тези, които ценят вкуса и изискаността на висококачествените продукти.

  Едно от най-големите предимства на суджука е дългият му период на зреене. Внимателно подбраното месо, което се обработва със смес от вкусни подправки зрее впродължение на 30 – 45 дни. През този дълъг период се образува благородната плесен, която допринася за невероятния вкус и аромат, който просто ще ви завладее.

  Всеки суджук е поставен във вакуум опаковка, което осигурява максимална свежест и дълготрайност, запазва аромата и вкуса на продукта и го предпазва от външни фактори. След внимателното опаковане във вакуум, суджукът се поставя в качествена картонена кутия, която допринася за вашето незабравимо клиентско изживяване!

  Голяма част от сурово-сушените колбаси специално се заразяват с благородни микроорганизми и тогава по коричката им се появява особен бял налеп. Той расте, докато колбасът зрее и до момента на пълната му готовност покрива цялата му повърхност. Бялото покритие е плесен, известна още като благородна плесен или с други думи казано – Penicillium Nalgiovense

   

  Също може да ви хареса…

  Избор на език