Loading...

Природен сироп от Ягоди

лв.7.90

Концентриран природен сироп за разреждане 1 : 6

Потвърдено от науката – Ягодите предоставят изключителна защитна полза срещу рак, диабет и имунитета ни!

Споделете с Вашите приятели:  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


  – Ягоди за по-добър имунитет! След зимата имунитетът ни е отслабен и има нужда от подсилване. Тук на помощ идват ягодите. Заради големите количества витамин С, ягодите са чудесен начин да подсилите имунитета си. Освен това големите количества витамин С правят ягодите много полезни за очите. Само една чаша с ароматните плодове съдържа 100 мг витамин С – необходимата ни дневна доза.
  – Срещу лошия холестерол! Ягодите са полезни, ако имате проблеми с лошия холестерол. Ягодите съдържат елагова киселина и флавоноиди, които също така се грижат за здравето на сърцето.
  – За регулиране на кръвното налягане! Ягодите са сред храните, добри източници на калий. Калият е  минерал, полезен за сърцето. В 1 ч.ч. ягоди има около 260 мг калий. Калият помага за регулиране на кръвното налягане. Според някои проучвания той може да е много полезен и за сваляне на високо кръвно налягане.

  – За по-добро храносмилане! Ягодите, както много други плодове, са добър източник на фибри и съдържат около 5 г фибри в 1 чаша. Затова ягодите се препоръчват, ако имате проблеми с храносмилането или страдате от запек. Ягодите се препоръчват особено на хора над 60 години, при които проблемите с храносмилането са по-често срещани.

  – При алергии! Ягодите съдържат кверцетин, който има противовъзпалително действие. Затова се смята, че яденето на ягоди може да помогне за облекчаване на симптоми като сенна хрема, дразнене в очите и обриви, предизвикани от алергична реакция на организма.
  – Против диабет! Сред ползите от яденето на ягоди трябва да прибавим и борбата с диабет тип 2. Тук отново важна роля играят фибрите, които забавят абсорбирането на гликозата в кръвта. Затова и ягодите са сред плодовете, които се препоръчват, ако попадате в рисковата група.

  – За отслабване! Ягодите могат да ни помогнат и в борбата с излишните килограми. В 1 чаша ягоди има само около 50 калории. Освен това ягодите съдържат малки количества натрий и захар и никакви мазнини. В комбинация с фибрите, имате перфектния плод за диета. Често ягодите се използват като основа за много монодиети.
  – За изгаряне на мазнини! Червеният цвят на ягодите се дължи на антоциани, които помагат за изгарянето на натрупаните мазнини. Смята се, че диета, богата на храни с антоциани, предотвратява натрупването на мазнини, като в същото време стимулира изгарянето на натрупаните.
  – За здраво бебе! Ягодите съдържат и фолиева киселина, която се препоръчва на жени, които се опитват да забременеят. Фолиевата киселина е необходима и в ранните етапи на бременността, защото е важна за развитието на бебето.

  Цена за 12 броя

  6.72 лв./бр.

  Литър

  0.500

  Тегло с амбалажа

  0.88 кг.

  Избор на език