Loading...

Природен сироп от Малини

Концентриран природен сироп за разреждане 1 : 6

Вълшебните качества на малините! Червеният плод е магически за вашето здраве!

Споделете с Вашите приятели:  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


  – Силен антиоксидант. Малините са един от най-силните природни антиоксиданти заради високото съдържание на елагонова киселина и витамин C. Те утоляват жаждата, тонизират и освежават.

  – Нискокалорични. В 100 грама плодове се съдържат около 40-50 ккал, което ги прави изключително подходящи за диети и консумация от хора, които страдат от диабет. Те съдържат лесно усвоими въглехидрати, богати са на хранителни влакнини, минерални вещества и витамини.

  – Подобряват храносмилането. Заради високото съдържание на фибри малините спомагат за чревната перисталтика, като подобряват усвояването на хранителните вещества. Препоръчват се при стомашни разстройства.

  – Свалят температурата. Това се дължи на съдържанието на салицилова киселина в тях. Малините се препоръчват при настинки, грип и възпалителни процеси. Действат отрезвяващо и при прекаляване с алкохола.

  – Малините са много богати на витамин С. Около 200 грама малини осигуряват необходимата дневна доза за организма.

  – Имат противоревматично действие. Това се дължи на съдържанието на мравчена киселина. Малината е вторият продукт след копривата, който съдържа най-голямо количество мравчена киселина.

  – Лекуват разширени вени. Витамин Р, който се съдържа в тях, заздравява стените на кръвоносните съдове, а съчетанието на желязо и мед с фолиева киселина ги прави полезни при малокръвие.

  Цена за 12 броя

  6.72 лв./бр.

  Литър

  0.500

  Тегло с амбалажа

  0.88 кг.

  Избор на език