Loading...

Печена пиперка – екстра 720мл

лв.4.55

Чушка за стройна фигура и силна имунна система

Състав: Печена червена капия, вода, захар, сол. Да се съхранява на хладно и тъмно място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до пет дни.

Споделете с Вашите приятели:  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


   В чушките се съдържат белтъчини, калций, магнезий, фосфор, желязо, калий, ликопен, триптофан, цинк. Особено внимание трябва да се обърне на съдържанието на витамин C, по което чушката бие прочутите с тази съставка цитруси. В чушката може да се открият провитамин А, витамин Е, В1, В2, В6, както и захари, като особено интересно е това, че най-много захари съдържат лютите сортове. Чушките съдържат биофлавоноиди, които осигуряват добра профилактика на организма срещу сърдечно-съдови заболявания. Чушките се отличават с високо съдържание на цинк, който е два пъти повече, отколкото в краставиците, доматите, марулята и тиквата. Цинкът е много важен за растежа и развитието на малките деца, за имунната система и плодовитостта.

  Състав: Печена червена капия, вода, захар, сол. Да се съхранява на хладно и тъмно място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до пет дни. Хранителна стойност в 100гр. продукт: Енергийна стойност – 57,3Кcal / 214,8kJ Протеини – 1,2 гр. Захари – 3,9 гр. Въглехидрати – 12,9 гр. Наситени мазнини – 0 гр. Ненаситени мазнини – 0,02 гр. Сол – 1,2 гр. 100% Натурален! След отваряне да се съхранява в хладилник! Този продукт можете да закупите online, както и в нашия фирмен магазин „Баш маркет Гия“ в гр. Гоце Делчев.

  Цена за 1 брой

  4.55 лв.

  Литър

  0,72

  Тегло с амбалажа

  0,99 кг.

  Избор на език