Loading...

Натурален пчелен мед – 920гр.

лв.15.00

Meдът e бил изпoлзвaн oт бeзбpoй нapoди пo цeлия cвят пpeз пocлeднитe 2500 гoдини. Дoĸaтo мнoгoбpoйнитe пoлзи зa здpaвeтo нa мeдa гo пpaвят вaжeн eлeмeнт който измества тpaдициoннитe лeĸapcтвa!

За натурален се смята медът, който: не е загряван, не е миксиран, няма примеси от други храни и подсладители /глюкоза, фруктоза, изосуит, глюкозо-фруктозен сироп/ и който не е получен чрез преработката на захарен сироп, с който са захранвани пчелите по време на медосбор.

Споделете с Вашите приятели:

  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


  За натурален се смята медът, който: не е загряван, не е миксиран, няма примеси от други храни и подсладители /глюкоза, фруктоза, изосуит, глюкозо-фруктозен сироп/ и който не е получен чрез преработката на захарен сироп, с който са захранвани пчелите по време на медосбор. Хран. стойност 1397kcal/334kj За 100гр. продукт Сол… 0 г. Захари… 88 г. Въглехидрати… 80г. Наситени мазнини … 0г. Ненаситени мазнини… 0г. Поли ненаситени… 13,2г. Белтъци … 2,66г.

  Седемнадесет ползи за здравето от пчелният мед
  1. Помага при алергии; 2. За отслабване; 3. Природен източник на енергия; 4. Силен антиоксидант; 5. При проблем със съня, една супена лъжица преди лягане; 6. Помага при рани и язви; 7.Да се консумира при диабет; 8. Естествен сироп за кашлица; 9. Грижа за кожата с мляко и мед; 10. Помага при наличие на пърхот; 11. Помага при ожулвания и изгаряния; 12 .Помага за лекуване на херпес; 13. Укрепва имунната система; 14. Помага за превенция и борба с рака; 15. Помага при акне; 16. Помага при проблеми със синусите; 17. Помага при висок холестерол

   

  Литър

  0.92

  Избор на език