Loading...

Натурален пчелен мед – 700гр.

лв.10.79

За натурален се смята медът, който: не е загряван, не е миксиран, няма примеси от други храни и подсладители /глюкоза, фруктоза, изосуит, глюкозо-фруктозен сироп/ и който не е получен чрез преработката на захарен сироп, с който са захранвани пчелите по време на медосбор.

Meдът e бил изпoлзвaн oт бeзбpoй нapoди пo цeлия cвят пpeз пocлeднитe 2500 гoдини. Дoĸaтo мнoгoбpoйнитe пoлзи зa здpaвeтo нa мeдa гo пpaвят вaжeн eлeмeнт който измества тpaдициoннитe лeĸapcтвa!

Споделете с Вашите приятели:  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


  За натурален се смята медът, който: не е загряван, не е миксиран, няма примеси от други храни и подсладители /глюкоза, фруктоза, изосуит, глюкозо-фруктозен сироп/ и който не е получен чрез преработката на захарен сироп, с който са захранвани пчелите по време на медосбор. Хран. стойност 1397kcal/334kj За 100гр. продукт Сол… 0 г. Захари… 88 г. Въглехидрати… 80г. Наситени мазнини … 0г. Ненаситени мазнини… 0г. Поли ненаситени… 13,2г. Белтъци … 2,66г.

  Седемнадесет ползи за здравето от пчелният мед
  1. Помага при алергии; 2. За отслабване; 3. Природен източник на енергия; 4. Силен антиоксидант; 5. При проблем със съня, една супена лъжица преди лягане; 6. Помага при рани и язви; 7.Да се консумира при диабет; 8. Естествен сироп за кашлица; 9. Грижа за кожата с мляко и мед; 10. Помага при наличие на пърхот; 11. Помага при ожулвания и изгаряния; 12 .Помага за лекуване на херпес; 13. Укрепва имунната система; 14. Помага за превенция и борба с рака; 15. Помага при акне; 16. Помага при проблеми със синусите; 17. Помага при висок холестерол

   

  Цена за 1 брой

  10.79 лв.

  Цена за 12 броя

  8.64 лв./бр.

  Литър

  0.7

  Избор на език