Loading...

Кисели краставички 370мл

лв.2.90

Краставиците са четвъртият от най-отглежданите зеленчуци в света и е една от най-добрите храни за цялостното здраве на организма, често се споменава като супер храна.

Състав: Корнишони, захар, оцет, сол. вода и подправки.

Без консерванти!

Да се съхранява на хладно и тъмно място!

Споделете с Вашите приятели:

  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


  Краставицата съдържа lariciresinol, pinoresinol и secoisolariciresinol – три лигнани, за които вече има конкретни изследвания и доказателства, че спомагат за намаляване рискът от възникването на няколко вида рак, включително рак на гърдата, рак на простатата, рак на матката и рак на яйчниците.Корнишона подържа кръвното налягяне в нормални граници, благодарение на съдържащите се в кората на краставицата магнезий и калий заедно с натрия – спомагат да регулиране на кръвното налягане. Подходящ за употреба от хората страдащи както от високо кръвно налягане, така и от ниско кръвно налягане.

  Състав: Корнишони, захар, оцет, сол, вода,морков и подправки. Без консерванти! Да се съхранява на хладно и тъмно място! Хранителна стойност в 100гр. продукт: Енергийна стойност – 18,5Кcal / 77,2kJ Протеини – 0,1 гр. Захари – 0 гр. Въглехидрати – 4,4 гр. Наситени мазнини – 0 гр. Ненаситени мазнини – 0 гр. Сол – 1,3 гр. 100% натурален. Този продукт можете да закупите online, както и в нашия фирмен магазин „Баш маркет Гия“ в гр. Гоце Делчев.

  Нето тегло

  0,35 кг.

  Тегло с амбалажа

  0,56 кг.

  Избор на език