Loading...

Домашна пещ Ф 34 – ново поколение

лв.62.90

За производството на керамичните домашни пещи се използват два основни метода на производство – отливане в гипсови калъпи и шаблониране чрез ротация. След това изделието се обработва ръчно като се премахват недостатъците, получени от предходния процес. Постигането на здравината става след изпичане в специална пещ при температура над 1000 градуса. За да се създаде този уникален продукт, се използват изцяло природни материали. Това е особено важно за керамичния сач, който е създаден, за да може всеки да се наслади на здравословна храна.
Всяка домашна пещ се продава в пълен комплект заедно със стойката за поднасяне, отговаряща на нейния диаметър.

Споделете с Вашите приятели:  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


   

  ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

  Преди първоначалното използване на керамичната домашна пещ, препоръчваме тя да се измие обилно с вода. Докато е още влажна, долната част да се постави на огъня или във фурната и в нея да се налее мазнина. Ако използвате газов котлон, препоръчваме преди да сложите мазнина, да налеете 1/2 л. вода в долната част на домашната пещ и да я поставите на котлона докато водата се изпари. След загряването на мазнината може да започнете да готвите. За всяко следващо готвене, количеството използвана мазнина може спокойно да се намали, но тя не трябва да отсъства.

  След използване, домашната пещ се измива с гореща вода, без да бъдат прилагани абразиви от вида на домакинска тел. По – добър резултат в почистването ще постигнете, ако преди измиването изцедите 1/2 лимон върху повърхността, на която е готвено и го оставите за 5-10 минути да престои.

  ВАЖНО: Домашните пещи без проблем може да се измиват дори и в съдомиялна машина, без риск от счупване или разваляне на повърхността им.

  Цена за 1 брой

  62.90 лв.

  Диаметър

  34 см.

  Дълбочина на долната част

  3,5 см.

  Височина на купола

  20 см.

  Тегло

  6,5 кг.

  Избор на език