Loading...

Дълбок керамичен сач Ф 34 – ново поколение

лв.21.99

Това са нашите керамични сачове, създадени за вас, с цел здравословно приготвяне на храната. Позволете си да се отдадете на естествения и автентичен вкус, които се постига чрез бавното готвене.

За производството на керамичния сач се използват два основни метода на производство – отливане в гипсови калъпи и шаблониране чрез ротация. След това изделието се обработва ръчно като се премахват недостатъците, получени от предходния процес. Постигането на здравината става след изпичане в специална пещ при температура над 1000 градуса. За да се създаде този уникален продукт, се използват изцяло природни материали. Това е особено важно за керамичния сач, който е създаден, за да може всеки да се наслади на здравословна храна.
Към всеки сач може да поръчате и стойка, отговаряща на диаметъра му.

Споделете с Вашите приятели:

  Бърза поръчка
  Въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!


   

  ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

  Преди първоначалното използване на керамичния сач, препоръчваме той да се измие обилно с вода. Докато е още влажен да се постави на огъня или във фурната и в него да се налее мазнина. Ако използвате газов котлон, препоръчваме преди да сложите мазнина, да налеете 1/2 л. вода в сача и да го поставите на котлона докато водата се изпари. След загряването на мазнината може да започнете да готвите. За всяко следващо готвене, количеството използвана мазнина може спокойно да се намали, но тя не трябва да отсъства.

  След използване, сача се измива с гореща вода, без да бъдат прилагани абразиви от вида на домакинска тел. По – добър резултат в почистването ще постигнете, ако преди измиването изцедите 1/2 лимон върху повърхността, на която е готвено и го оставите за 5-10 минути да престои.

  ВАЖНО: Сачовете без проблем може да се измиват дори и в съдомиялна машина, без риск от счупване или разваляне на повърхността им.

  Цена за 1 брой

  21.99 лв.

  Диаметър

  34 см.

  Височина

  3,5 см.

  Също може да ви хареса…

  Избор на език