Loading...

Месна линия

Shop Banner

МЕСОТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ХРАНА, КОЯТО ИГРАЕ ЗНАЧИМА РОЛЯ В ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ. Това е свързано с наличието на жизнено важни витамини и минерали в месото, и факта, че е отличен източник на протеини. Човешкото тяло се нуждае от протеини, за да расте и да се възстановява. Месото е и ценен източник на енергия. Желязо, цинк и селен, витамини от В групата и витамин D са само част от съставките, които се съдържат в говеждото, свинското, птичето (пилешко и пуешко) и заешкото месо. Поради тази причина за Вас сме подбрали най-качествените месни продукти от най-добрите месни пройзводители от екологично чисти региони в България!

Показване на 1–12 от 20 резултата

 • Всички категории

  Еленски бут цял

  лв.260.33

  Описание на продукта:
  Свински бут, бавно и естествено сушен над една година в специфичните климатични условия на Еленския балкан. Приготвя се по запазена вековна рецепта, само с трапезна сол и първокласно българско свинско месо. Теглото на бутовете варира от 7,5 кг до 10 кг.

 • Дъска стандарт

  Стойка за Еленски бут

  лв.49.90

  Специално приготвена стойка за Еленски бут. Материал на дървото дъб.

 • Всички категории

  Джолан от Еленски бут 1 кг.

  лв.15.90

  Джолан от свински бут по Еленски. Бавно и естествено сушен над една година в специфичните климатични условия на Еленския балкан. Приготвя се по запазена вековна рецепта, само с трапезна сол и първокласно българско свинско месо. Изключилено подходящ за приготвяне на различни ястия като каварми, гювечи и други. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

 • Всички категории

  Еленски бут обезкостен 300гр.

  лв.15.93

  Внимателно транжиран свински бут по Еленски. Бавно и естествено сушен над една година в специфичните климатични условия на Еленския балкан. Приготвя се по запазена вековна рецепта, само с трапезна сол и първокласно българско свинско месо. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

 • Всички категории

  Филе по Еленски парче 230 г

  лв.10.03

  Филе по Еленски, приготвено по стара семейна рецепта, БЕЗ добавени консерванти и изкуствени подобрители. Естествено сушено за 60 дни в особените климатични условия на Еленския балкан.

 • Всички категории

  Свински бут с билки 230 г

  лв.10.03

  Свински бут, маринован в пресни билки, трапезна сол и захар. След узряване, месото се окачва и съхне около 60 дни в екологично чистия и особен климат на Еленския балкан.

 • Всички категории

  Свински врат по Еленски 200 г

  лв.8.72

  Свински врат по Еленски, приготвен по автентична местна рецепта от Еленския край, с палитра от подправки и аромати. Спечелил приза „Избор на потребителя“ за най – добър месен продукт в Международно изложение за храни и напитки в Пловдив, 2022г. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

 • Всички категории

  Телешка пастърма 180 г

  лв.11.72

  Телешка пастърма, приготвена от 100% българско телешко месо по запазена семейна рецепта. Естествено сушена за 60 дни в особените климатични условия на Еленския балкан.

 • Всички категории

  Осолена сланина с левурда 200 г

  лв.3.84

  Пърлена и осолена сланина, приготвена по стара запазена рецепта и технология. Маринована в домашно песто от левурда с тиквени семки, зехтин и ябълков оцет. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

 • Всички категории

  Вълчовски суджук 150 г

  лв.7.02

  Вълчовски сух суджук, приготвен по стара семейна рецепта от висококачествени български меса – свинско и говеждо, в съотношение 70:30. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

 • Всички категории

  Селска наденица 180 г

  лв.8.21

  Селска едросмляна наденица, приготвена по стара семейна рецепта. Зряла и съхнала в особените климатични условия на Еленския балкан. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.

 • Всички категории

  Телешки суджук 150 г

  лв.12.99

  Създаден по специална рецепта!

  С любов към детайла
  100 % Телешко месо
  100 % Автентичен вкус
  30 + Дни сушен
  4 гр. Сол
  Бавно сушен по традиционна технология телешки суджук, произведен с премиум качество месо и с малко сол

Избор на език