Loading...

Домашно квасено кисело мляко


Кисело мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото. В широк мащаб то се произвежда в балканските страни! Два са основните микроорганизми, който участват в процеса на ферментацията на кисело мляко-Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Редовното приемане на кисело мляко намалява значително холестерола в серума на кръвта. Ето защо ние трябва редовно да го приемаме, дори и като лекарствен продукт! Няма нищо по добро, от това да си го подквасим сами! Вижте как! Най добре е да го квасим в керамично бурканче или гърненце!


Готварството не е химия. То е изкуство. То изисква инстинкт и вкус, а не точни мерки. Така и майсторите, подобно на готвачите, смятат своите ръчни занаяти, предавани през поколенията от баща на син, също за изкуство. Затова ние от "ГИЯ" се стремим да ви предоставим най-вкусните рецепти, приготвени изцяло с нашите ръчно изработени продукти от глина, дърво и ковано желязо, както и от нашите екологично-чисти хранителни продукти .


Традиционно българско кисело мляко

Quick View Всички категории Герб на Република България (дърворезба) – 50/40 лв.160.00 Гербът на Република България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле във формата на щит. Quick View Всички категории Български чанове (месинг и естествена кожа) – пълен комплект лв.2,900.00 Чанът е музикален перкусионен инструмент от групата на звънците. Има конусовидна форма. Използва се в българския фолклор, [...]
Избор на език