Loading...

Сладко от ягоди


Ботаническо наименование: Fragaria X ananassa Сладка, сочна и малко кисела на моменти, този малък червен плод е наистина забележителен. Нищо чудно, че е символ на любовта и страстта! Една от най-уникалните странности за ягодата е, че това е единственият плод, който носи неговите семена от външната страна, за да може светът да ги види. Според народните поверия плодът, листата и корените от диви ягоди имат силата да лекуват инфекции на гърлото, меланхолия, припадъци, възпаления, камъни в бъбреците, лош дъх, треска, подагра и болести на кръвта и жизненоважни органи.


Готварството не е химия. То е изкуство. То изисква инстинкт и вкус, а не точни мерки. Така и майсторите, подобно на готвачите, смятат своите ръчни занаяти, предавани през поколенията от баща на син, също за изкуство. Затова ние от "ГИЯ" се стремим да ви предоставим най-вкусните рецепти, приготвени изцяло с нашите ръчно изработени продукти от глина, дърво и ковано желязо, както и от нашите екологично-чисти хранителни продукти .


Сладко от ягоди – уникално вкусно

Quick View Всички категории Сладко от ягоди – екстра 370 мл. лв.6.30 Съдържание: Ягоди, захар, лимонена киселина. Да се съхранява на хладно и тъмно място. Без консерванти. След отваряне да се съхранява в хладилник. Сладко от ягоди – уникално вкусно Нужните продукти за домашно сладко от ягоди са: два и половина килограма ягоди 800 грама [...]
Избор на език