Loading...

Сладко от сини сливи


Сливата е овощна култура. Със същото име се нарича и плодът на дървото. В сините сливи има множество здравословни съставки. Синята слива съдържа изключително силни антиоксиданти. Антиоксидантите забавят или предотвратяват производството на свободни радикали, увреждащи клетките в организма. Сливата е много полезна и за устната кухина и зъбите! Поради тези причина ние трябва да удължим консумацията на този полезен плот и през зимния период! Да си направим сладко! Вижте как! Да го поднесем и подобаващо в керамични купички!


Готварството не е химия. То е изкуство. То изисква инстинкт и вкус, а не точни мерки. Така и майсторите, подобно на готвачите, смятат своите ръчни занаяти, предавани през поколенията от баща на син, също за изкуство. Затова ние от "ГИЯ" се стремим да ви предоставим най-вкусните рецепти, приготвени изцяло с нашите ръчно изработени продукти от глина, дърво и ковано желязо, както и от нашите екологично-чисти хранителни продукти .


Сладко от сини сливи

Quick View Всички категории Чиния троянска шарка /бяло кафяво/ – 30 см. лв.24.09 Голямо разнообразие от размери на керамични чинии, с което ще можете да сервирате всички видове ястия! Quick View Всички категории Чаша класическа троянска шарка – 200мл. лв.4.70 Чашите са задължително присъствие на всяка маса, независимо какво ще се консумира! Quick View Всички [...]
Избор на език